• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü tekrar değişti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İki yılda 3 defadır değişen Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin görevini 5 Ağustos 2019 tarihinde Ankara Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney’e devretmişti.

Kadri Engin ise iki yıl önce görevden alınmış ve merkeze çekilmişti. Daha sonra Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü kadrosunda olup Bakanlık kararınca Merkeze çekilen Kadri Engin, 24 Mart 2022 tarihinde mahkeme kararıyla yeniden Bingöl'e dönmüştü.

Son olarak Kadri Engin ve Rahmi Güney’in Milli Eğitim Müdürlüğü görevleri sona ermiş oldu.

Bugün itibariyle Kadri Engin’in de yerine gelen yeni isim İzmir İl Millî Eğim Müdür Yardımcısı Halil Yücel oldu.

Yücel,  Kadri Engin’den görevi devraldı.  Yücel, görev teslimi sonrasında açıklamalarda bulundu.

Yücel, "Tüm mesai arkadaşlarımızla Bakanlığımızı lâyıkıyla temsil etmek;  eğitim, sağlık, sanayi ve ulaşım yatırımlarıyla her geçen gün gelişen Bingöl’de, her bir vatandaşımıza çağımızın niteliğine uygun eğitim hizmeti sunmak üzere canla başla çalışacağız. En ücra köyümüzde eğitim gören bir öğrencimizin, merkezdeki okullarımızda eğitim gören öğrencilerle aynı nitelikte ve kalitede eğitim almasını sağlamak üzere tüm imkânlarımızı seferber edecek, öğrencilerimizi sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle her zaman destekleyeceğiz. Şehrimiz Bingöl’de; öğrenci, öğretmen ve eğitim çalışanlarımızla birbirimize kenetlenecek ve kocaman bir aile olacak; tarihimizin, kültürümüzün ve medeniyetimizin kadim şehri Bingöl’ümüzü hep birlikte bir adım daha ileri götürme gayretimizi her daim sürdüreceğiz." dedi. (İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir