• DOLAR 32.449
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2442.924
  • ...
Malatya’da “Yayalar için 5 adımda güvenli trafik” tanıtımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında ülke genelinde eş zamanlı ‘Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik’ farkındalık etkinliği düzenlendi.

Malatya’da bir AVM’nin önünde Malatya Vali Yardımcısı Mustafa Şahin’in katılımıyla yapılan trafik uygulamasında yayalar ile sürücüler bilgilendirdi.

“Yayalar için 5 adımda güvenli trafik” tanıtımı ile ilgili açıklamada bulunan Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, “Gerek bugün gerekse önümüzdeki haftadan itibaren birtakım etkinlikler yapıyoruz. Amacımız trafik kurallarına uyulması yönünde vatandaşlarımıza dikkat çekmek. Çocuklarımızla beraber yapmış olduğumuz etkinlikte trafik güvenliğinin sağlanması, sürücülerin dikkat etmesi, yolların sağlıklı hale getirilmesi gibi konularla ilgili İçişleri Bakanlığının talimatları gereği biz de yerelde valilik olarak bazı çalışmaları başlattık. Amacımız sağlıklı bir trafik düzeninin sağlanması, mala da cana da zarar gelmemesi. Bütün vatandaşlarımızı trafik kurallarına uymaya davet ediyorum.” dedi.

Darende ilçesinde ise “Trafik Haftası” kapsamında D-300 karayolunda bulunan kontrol noktasında sürücülere bilgilendirme broşürleri verildi, traktör sürücülerine de reflektör dağıtıldı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir