• DOLAR 32.395
  • EURO 34.646
  • ALTIN 2389.598
  • ...
Batman esnaf odasından uçak seferlerinin artırılması talebi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çiftçi, yaptığı yazılı açıklamada, "Batman'da uçak seferleri çok yetersiz, bu durum mağduriyet oluşturuyor." diyerek uçak sefer sayılarının az olması sebebiyle vatandaşların Batman’dan Diyarbakır'a gitmek zorunda kaldığını belirtti.

Bu durumun ayrıca büyük maliyetlere neden olduğuna dikkat çeken Çiftçi, bayram sonrası yolcuların bir hafta ve on gün boyunca bilet bulamadığını hatırlattı.

Çiftçi, "Bayram için memleketine gelen hemşerilerimiz dönüş için bilet bulamıyor. Aynı şekilde acil hastası, taziyesi ve iş için ticareti olanlar da daha önceden bu sorunları yaşıyordu ve bu sıkıntılar hala devam ediyor. Bu sorunun daha önce de var olduğunu biliyoruz. Nüfusu büyükşehir olma yönünde ilerleyen şehrimize yakışmayan bir durum. İvedilikle gereken adımlar atılmalı ve bu sorun çözülmelidir. Sefer sayılarının artmasını hem vatandaşlara hem de Batman ekonomisine de olumlu yönde etki yapacaktır. Bütün bu sorunlar göz önünde bulundurularak başta milletvekillerimiz ve valimizin bu konunun üzerinde durmaları için çağrıda bulunuyorum." dedi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir