• DOLAR 32.201
  • EURO 34.951
  • ALTIN 2411.871
  • ...
Bingöl Valisi için veda programı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Vali Güvençer için düzenlenen veda yemeğine Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz,  Milletvekili Eşref Taş, Belediye başkanı Serdar Atalay, Tugay Komutanı Orhan Gündüz ve çok sayıda davetli katıldı

 

Programda bir konuşma yapan Kalkınma Bakanı Yılmaz, “Bu dünya hayatı geçici.  Yaptığımız işlerde, hizmetlerde, rütbelerimiz ve makamlarımızda hepside geçicidir.Sayın Valimizle görev süresi içerisinde İlimize büyük hizmetlerde bulunmuştur.  Kendisiyle bu zamana kadar çok uyumlu şekilde çalıştık.  Yeni görev yeri Muğla da da faydalı işler yapacaktır. Ben bu zamana kadar yaptığı hizmetler için şahsım ve tüm Bingöllüler adına çok çok teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun.  Bundan sonrada Yeni görevinde başarılar ve hayırlı hizmetlerde bulunmasını diliyorum. Sayın valimiz bir komu görevlisinden öte bizlerin aynı zamanda bir kardeşi ahbabı, dostu ve kardeşi bu şekilde gördüğümüzü belirtmek isterim. İnşallah Bundan sonra bu kardeşliği ve dostluğu devam ettireceğiz’’ dedi.

 

Programın son konuşmasını ise Valiler kararnamesiyle Muğla iline atanan Vali Mustafa Hakan Güvençer yaptı.

 

Güvençer konuşmasında,  ‘’Meslek hayatında görev yaptığı her ayrı yerin kendisinde farklı güzellikler farklı izler bıraktığını, ünvanlar ne olursa olsun kendisini hep Bingöllü olarak hissedeceğini ve Bingöl isminin her zaman kendisinde hatıralarla dolu olacağını ifade etti.  Vali Güvençer,  ‘’2,5 yıl süreyle görev yaptığım Bingöl’den çok iyi duygular ve anılar ile ayrılıyorum. Görev sürem içinde yaptığım çalışma ve hizmetleri sizlerin ve Burada olmayan Bingöl halkımızın takdirine bırakıyorum. herkes haklarını helal etsin.’’ şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından Vali Güvençer'e görevde bulunduğu 2,5 yıl boyunca göstermiş olduğu başarıdan dolayı plaket, tablo ve hediyeler takdim edildi. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir