• DOLAR 32.696
  • EURO 35.207
  • ALTIN 2448.419
  • ...
Fransa Yetim Eli'nden yetim çocuklara bayramlık hediyesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaptığı yardım faaliyetleriyle bilinen Uluslararası Yardım Kuruluşu Fransa Yetim Eli, Ramazan Bayramı dolayısıyla Mardin'in Dargeçit ilçesinde 50 yetim çocuğa bayramlık kıyafet yardımı yaptı.

Fransa Yetim Eli gönüllü temsilcisi Zehra Aysu, yetim aileler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunmaya devam ettiklerini söyledi.

Yetim ve ihtiyaç sahibi çocukların yüzlerinin bayramda gülmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Aysu, "Uluslararası Yardım Kuruluşu Fransa Yetim Eli olarak dünyanın birçok yerinde yetimlerin yardımına koşuyoruz. Mübarek Ramazan ayında, Kadir Gecesi'ni aradığımız bu günlerde, bu kez Mardin'in Dargeçit ilçesinde yetimlerimize yardım ediyoruz. Rabbim tüm hayırseverlerin hayrını kabul eylesin. Yetimin korunup kollanması yönündeki sünneti devam ettirdikleri için Rabb'im onları cennetinde Peygamber Efendimize komşu eylesin. Fransa Yetim Eli olarak bugün olduğu gibi ilerleyen günlerde de yardım çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm hayırseverlerden katkılarını bekliyoruz. Rabbim hepinizden razı olsun." dedi. (İLKHA)










Bu haberler de ilginizi çekebilir