• DOLAR 32.533
  • EURO 34.87
  • ALTIN 2429.155
  • ...
Gaziantep’te evinin önünü temiz tutan vatandaşlara temizlik seti verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Toplum yararına yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Şahinbey Belediyesi, ilçenin temizliğine katkı sağlayan vatandaşlara hediye verdi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öncelikle Şehit Mehmet Bozan Ortaokulu’ndaki öğrencilerle bir araya gelerek, öğrencilere temizliğin önemini anlattı ve daha sonra öğrencilerle birlikte sokak temizliğine katıldı.

“En güzel temizlik kirletmemektir”

İlçenin Barak Mahallesinde sokak aralarında evlerinin önü ve çevresini temiz tutan vatandaşlara hijyen seti dağıtımı yapan Tahmazoğlu, “Temizlik imandandır. Herkes kapısının önünü temiz tutsa tüm şehir temiz olur. Bizim ‘En güzel temizlik kirletmemektir’ şeklinde güzel bir sloganımız var. Herkes evinin önünü temiz tutup çöpleri yere değil çöp kutusuna atarsa her taraf pırıl pırıl olur. Bunu yaygınlaştırmak için okullarımızda kampanyalar yapıyoruz.” dedi.

“Tertemiz bir Gaziantep ve Şahinbey istiyoruz”

Geri dönüşümle ilgili de çalışmalarının olduğunu bildiren Tahmazoğlu, “Çocuklarımız geri dönüşüm malzemelerini getirdiği zaman okullarımıza sıvı sabun ve yüzey temizleyici veriyoruz.  Şimdide kapısının önünü temiz tutan, süpüren ablalarımıza içerisinde temizlik ürünlerinin bulunduğu bir koli hediye edip teşekkür ediyoruz. Tertemiz bir Gaziantep ve Şahinbey istiyoruz. Çünkü bir insan bir şehre geldiğinde önce temizliğine bakıyor. Şehrimiz her alanda güzel. Temizlik noktasında da çok mesafe aldık. Bu konuda bize destek olan ev hanımlarına, çocuklara, öğrencilere, öğretmenlere ve destek olan herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir