• DOLAR 34.165
  • EURO 38.053
  • ALTIN 2885.789
  • ...
'Deneyim ve Vizyon Paylaşımı'
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- AK Parti Siyaset Akademisi siyasetçileri ve  öğretim görevlilerini ağırlamaya devam ediyor. AK Parti İl Başkanlığının Ar-Ge Başkan Yardımcılığı organizasyonu ile gerçekleştirdiği Siyaset Akademisi programının 6.haftasında Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta,  bir sunum yaptı.

 

Sabahın erken saatlerinde Batman’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta, ilk olarak Batman Valiliğini ziyaret etti. Valiliğe gelen Bakan Yardımcısı Balta’yı Vali Yılmaz Arslan kapıda karşıladı.

 

Karşılamanın ardından şeref defterini imzalayan Balta, Valilik makamına geçerek burada Vali Arslan ile kısa bir sohbet yaptı. Ziyaretin ardından Balta, AK Parti İl Başkanlığının her hafta düzenlediği Siyaset Akademisi programına katıldı.

 

Programa Ak Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda parti üyeleri katıldı.

 

Programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Güneştekin, Bakan Yardımcısı Balta’ya Batman ili hakkında kısa bilgiler verdi.

 

Açılış konuşmasının ardından söz alan Bakan Yardımcısı Balta, ‘Deneyim ve Vizyon Paylaşımı’ konulu bir sunum yaptı.

 

Eskiden siyasetin çok kötü bir imajının olduğunu söyleyen Balta, 2002’den önce siyasete karşı bir güvensizliğin olduğunu ve 2002’den sonra ise siyasete karşı bir güven ortamının oluştuğunu belirtti. Siyasetçinin dürüst, açık sözlü ve gerçekçi olması gerektiğini ifade eden Balta, siyasetçinin temel düşüncelerinden en önemli özelliğinden bir tanesinin sabırlı olması gerektiğinin altını çizdi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir