• DOLAR 32.468
  • EURO 34.703
  • ALTIN 2436.26
  • ...
Kılıçdaroğlu zaten karanlıkta yaşıyordu…
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hasan Yıldız/Haber-Yorum

Zam protestosu nedeniyle elektriği kesilen CHP Lideri, bir hafta boyunca eşiyle birlikte karanlıkta yaşayacağını açıkladı.

Yeni yıla girdiğimiz ilk günlerde elektrik fiyatlarında yüksek oranda yapılan zamma tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu faturalarını ödemeyeceğini söylemişti.

3 aylık toplam bin 30 TL olan faturasını ödemediği belirlenen Kemal Kılıçdaroğlu, dün itibarıyla elektriksiz kaldı. Elektriği kesilen CHP Genel Başkanı "1 hafta boyunca karanlıkta oturacağım" diyerek karanlığı tercih etti.

CHP liderinin bu tercihi kendi kararı, ama asıl soru şu “Muhalefet partisinin Genel Başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu neden karanlığı tercih etti?”

Aydınlık bir dünyada karanlığı tercih etmek pek de akıl kârı görünmüyor. Ancak Kılıçdaroğlu’nun elektriği kesilmeden önce de aydınlıkta yaşadığını düşünmüyorum. Başörtüsü ve dini eğitim ile ilgili sözleri, partisindeki İslam düşmanlarına sessiz kalışı ve daha birçok mesele Kılıçdaroğlu'nun henüz 'aydınlanmadığını' gösteriyor. 

Çünkü maddi karanlık çözülebilecek bir sorun ancak zihnin karanlığına çözüm bulmak çok zordur. Umarım Kılıçdaroğlu’nun buna dair bir çözümü vardır.

Bu haberler de ilginizi çekebilir