• DOLAR 32.575
  • EURO 35.363
  • ALTIN 2468.365
  • ...
Bingöl Simani-Der muhtaç ailelere bayram kolisi dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Rahmet ayı Ramazan ayının hayır ve bereketi her yerde kendini hissettiriyor. STK'lar bu ayda adeta hayır yarışında. Bu kapsamda Merkezi İstanbul'da bulunan Bingöl'ün Simani Mahallesindeki Simani-Der, örnek bir davranış sergileyip kendi mahallesindeki muhtaçları gözetip bayram kolisi yardımında bulundu.

"Herkes elini taşın altına koyarsa sorunlarımız kalmaz"

Derneğin Bingöl'de başkanlığını yürüten Atilla Elipek yaptığı açıklamada; " Şu hayat pahalılığında zor şartlarda halkımızın yanında olan ve elinden geleni yapan dernek başkan ve gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Yapılan yardımları ailelere teslim ettik. Allah için yapılan her yer yardımın mutlaka ahirette karşılığı vardır. Allah tüm hayır sahiplerinin yardımlarını ve hayırlarını kabul etsin." ifadelerini kullandı.

Her mahallede bu gibi çalışmaların yapılmasının ekonomideki sıkıntıyı asgari düzeye taşıyacağını belirten Elipek, "Bu çalışmaları önemsiyor ve her mahalleye tavsiye ediyoruz. Herkes elini taşın altına koyarsa altından çıkamayacağımız sorun kalmaz. Derneğimizin merkez başkanlığını yürüten Bayram Baysungur'a yardımlarda katkısı ve emeği olan Ferit Elipek, Melik Görgülü'ye ve katkısı olan herkese mahallemize yapmış olduğu hizmet ve yardımlardan ötürü teşekkür ediyorum, Allah razı olsun." dedi." (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir