• DOLAR 32.381
  • EURO 34.772
  • ALTIN 2411.012
  • ...
Bursa’ da Peygamber Sevdalıları iftarda buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yıldırım Hacı İbrahim Altan Cami Konferans salonunda gerçekleşen programa HÜDA PAR İl Başkanı Mehmet Şimşek, Yıldırım İlçe Başkanı Veysel Aymelek ve çok sayıda davetli katıldı.

Düzenledikleri iftar programı hakkında İLKHA'ya açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Vakfı İl Koordinatörü Abdulkadir Ürün, “İki yıllık salgın sürecinden sonra bu buluşmayı bize sunduğu için Rabbimize hamd olsun.” dedi.

Düzenledikleri iftar programının üye ve gönüllülerine yönelik olduğunu söyleyen Ürün, “Peygamber Sevdalıları olarak iki yıl aradan sonra gönüllülerimizi burada ağırlamaktan ve onlara böyle bir organizasyon hazırlamaktan mutluyuz. Mübarek bir zamanda büyük bir sevinç yaşıyoruz. Hem Ramazan ayının mübarekliği hem de iftarın kendine has olan sevinci yaşıyoruz.” diye konuştu.

“Gün boyu yaptığımız talim- terbiyeden sonra onu başarmanın sevincini yaşıyoruz”

Ürün, “Peygamberimizin dediği gibi; oruçlunun iki sevinci vardır. Birinci sevincini burada yaşıyoruz. Bu sevinç aslında nimetlere kavuşmanın sevincidir. Kulluğumuzu göstermenin sevincidir. Gün boyu yaptığımız talim- terbiyeden sonra onu başarmanın sevincini yaşıyoruz. Allah ikinci sevincini de ahirette beraber yaşatmayı nasip etsin. Bu organizasyonumuza katılan katkı sunan gelen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.” diye belirtti.

Program açılan iftar ve yapılan kısa sohbetle sona erdi. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir