• DOLAR 32.442
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2443.223
  • ...
`Peygamber Sevdalılarının Yanındayız`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BURSA- Yaptığı kitlesel kültürel etkinliklerle  gündeme gelen Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğü Kutlu doğum etkinliklerine destek veren resmi kurum ve kuruluşlara plaket verdi.
 
Bursa’da yaptığı İslami etkinliklerle halkın teveccühünü kazanan Peygamber Sevdalıları  yapılan etkinliklere destek veren resmi kurumlara plaket verdi. Etkinliklere otobüs tahsis eden ve etkinlikte olası elektrik kesintilerine karşı jeneratör gönderen Yıldırım İlçe Belediye Başkanı Özgen Keskin plaket hediyesinden çok memnun kaldığını belirterek her zaman için Peygamber Sevdalılarının yanında olduklarını dile getirdi.
 
“Biz de bu yolun yolcularıyız” diyen Keskin, “Şu üç günlük dünyada asıl olan her iki cihanda da mutlu olabilmek. İki cihan güneşi(s.a.v’nin hayatını örnek almak O’nu rehber edinmek hepimize yeter de artar bile diyorum.” Şeklinde konuştu.
 
Etkinliklerin reklamı ve ilanı konusunda yardımcı olan Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Koordinasyon Merkezi şeflerinden  Halil Anbartepe ise, Peygamber Sevdalılarına kanunlar çerçevesinde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. (Zeki Aras-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir