• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Gaziantep Umut Kervanı Ramazan yardımlarını sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ramazan ayından önce yüzlerce aileye "Ramazan Erzak Paketi" yardımında bulunan Gaziantep Umut Kervanı, yardım çalışmalarını Ramazan ayında artırdı.

Ramazan ayının başlamasıyla “Umut Ayı Ramazan” sloganıyla yardım çalışmalarını artıran Gaziantep Umut Kervanı, yardım çalışmalarıyla ihtiyaç sahiplerine gıda kolileri ve paketleri dağıtıyor.

Yardım kampanyasına Ramazan ayında hız veren Gaziantep Umut Kervanı, binlerce aileye ulaştırdığı koli ve paketlerle muhtaçların temel ihtiyaçlarını gideriyor.

Şu ana kadar binlerce aileye gıda yardımı ulaştıran Gaziantep Umut Kervanı, Ramazan ayı boyunca gelen yardımların maddi durumu düşük yetim, mülteci ve ihtiyaç sahibi ailelere bayram arifesine kadar dağıtılacak.

Gaziantep Umut Kervanı Başkanı Mustafa Özaslan, Ramazan ayı boyunca hayırseverlerden gelen gıda ve nakdi yardımlarla ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi ve paketi dağıtımına başladıklarını, yardımların bayram arifesine kadar devam edeceğini bildirdi.

Özaslan, Ramazan ayında daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmak için yoğun bir tempo ile çalıştıklarını ve ihtiyaç sahiplerini ihtiyaçlarını giderdiklerini söyledi.

Ramazan ayının içinde birçok hayrı barındıran bir ay olduğunu anımsatan Özaslan, “Ramazan ayı özellikle hayırseverlerin, zenginlerin daha çok hayır yapmak istediği, fakirlerin düşünüldüğü bir aydır. Bizde bu ayda Gaziantep Umut Kervanı olarak yardım çalışmalarımızı artırdık. Ramazan ayı öncesi, sonrası ve bu ay içerisinde de çalışmalarımız devam ediyor. Gaziantep Umut Kervanı, Ramazan ayında yüzlerdeki tebessüm olmaya devam ediyor. Hayırseverlerin yardımı ve gönüllü kardeşlerimizin özverili çalışmalarıyla yardımlarımıza aralıksız devam ediyoruz." dedi.

“Yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık”

Ramazan ayı öncesi yardımlarını dağıtmaya başladıklarını dile getiren Özaslan, “Yardıma ihtiyacı olan birçok aileye bizatihi kendimiz yardımları evlerine götürüyoruz. Bununla beraber hayırseverler yardımları bizatihi kendileri ihtiyaç sahibi ailelere versinler diye birlikte de yardımları dağıtıyoruz. Bu dayanışmadan hayırseverlerimiz çok memnun kalıyor. Şu ana kadar çoğunluğu gıda olmak üzere çeşitli yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık.” ifadelerini kullandı.

Hayırseverlerin yapacağı yardımlarla daha çok ihtiyaç sahibi aileye ulaşabileceklerine değinen Özaslan, Umut Kervanı olarak Ramazan ayında yetim, öksüz, mülteci, göçmen ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak için ellerinden gelen her türlü gayreti sarf edeceklerini ve Ramazan ayında daha fazla ihtiyaç sahibi aileye ulaşmak için hayırseverlere yardım çağrısında bulundu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir