• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Kara yollarında son durum
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-Malkara-Çanakkale Otoyolunun (1915 Çanakkale Köprüsü dâhil) Kavakköy Kavşağı-Gelibolu Kavşağı Kesimi 13-15.kilometreleri arasında bakım-onarım çalışması nedeniyle Tekirdağ yönünde sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır.

2-TİS Otoyolunun (Toprakkale-İskenderun) Serbest Bölge Kavşağı-Gözeneler Kavşağı Kesimi 0-7. kilometreleri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

3-İzmir-Çeşme Otoyolunun 3-7. kilometreleri arasında (Güzelbahçe Kavşağı-Urla Kavşağı) ekolojik köprü yapım çalışmaları nedeniyle İzmir-Çeşme istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

4-Kırıkkale-Kırşehir yolunun 35-39. kilometreleri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden (Kırşehir-Kırıkkale) iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

5-Kastamonu-Ilgaz-Çankırı yolunun 71. kilometresinde bulunan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tünelinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle tünelin Kastamonu-Çankırı istikametindeki tüp trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametteki tüpden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Parlayıcı ve patlayıcı madde taşıyan taşıtlar tünele girmeden Ilgaz Dağı üzerine yönlendirilmektedir.

6-Yıldızeli-Sivas yolunun 40. kilometresinde çimento fabrikası önü hemzemin geçit deplase işi nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun Sivas-Ankara istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

7-Uzunköprü-Keşan yolunun 41-43. kilometreleri arasında yol bakım onarım çalışması nedeniyle Uzunköprü yönünde ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

8-Tokat-Niksar yolunun 33-35. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

9-Yenişehir-Bilecik yolunun 27-28. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

10-Piraziz-Giresun-Keşap yolunun 38. kilometresinde (Keşap şehir girişi) yol yapım çalışması nedeniyle bölünmüş yolun Keşap Giresun istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir