• DOLAR 32.257
  • EURO 34.692
  • ALTIN 2401.632
  • ...
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'ndan adalet vurgusu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin İstanbul İl Başkanlığı tarafından Yenikapı Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen geleneksel İstanbul iftarına katıldı.

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve çok sayıda siyasi parti temsilcisinin katılımıyla gerçekleşen iftar buluşmasında konuşan Karamollaoğlu, bütün insanlığın, inanan, inanmayan herkesin saadetini arzu ettiklerini, bunun temelinde ise fikir, düşünce, inanç özgürlüğü ve hürriyet yattığını söyledi.

İnsanların düşündükleri ve inandıkları gibi yaşayabildiği takdirde mesut ve bahtiyar olacağına dikkati çeken Karamollaoğlu, bunun da sağlanması için adaletin tesis edilmesi gerektiğini, adaletin kişilere, inanca göre değişiklik göstermemesi, herkes için adalet uygulanması gerektiğini ifade etti.

Karamollaoğlu, "Adalet, insana göre değişmez. Şahıslara göre değişmez. İnançlara göre değişmez. Bir yerde ihtilaf varsa, o meseleye mutlaka bitaraf bir anlayışla yaklaşmak gerekir." dedi.

"Adalet mülkün temelidir" sözüne atıfta bulunarak bu şiarın inancımızın da gereği olduğunu ve boşuna söylenen bir söz olmadığını vurgulayan Karamollaoğlu, Müslümanların gittikleri hiçbir yerde insanları zorla Müslüman olmaları için baskı yapmadıklarını ancak batı aleminde çifte standartın kural haline geldiğini, başka ülkeleri sömürmeyi görev addettiklerini söyledi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir