• DOLAR 32.236
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2412.192
  • ...
Kara yollarında son durum
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-Kocaeli-Yalova yolunun 7. kilometresinde sinyalize kavşak çalışmaları nedeniyle Yalova istikametinde ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

2-Muğla- Kale Yolunun 24-27 kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

3-Melenağzı-Akçakoca-Alaplı yolunun 28-30. kilometreleri arasında sanat yapısı yapım çalışmaları nedeniyle Alaplı-Akçakoca istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

4-Pınarbaşı-Sarız yolunun 6-10. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

5-Malatya-Sivas yolunun 30-33. kilometreleri arasında Kuruçay Köprüsü üzerindeki çalışma nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

6-Söğüt-Seydikemer yolunun 50-59. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

7-Aydıncık-Silifke yolunun 25-27. kilometreleri arasında Yeşilovacık-Aydıncık arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü olarak sağlanmaktadır.

8-Çanakkale-Bandırma yolunun 45-47. kilometreleri arasında (Bandırma Şehir Merkezi) Seviyeli Kavşak Çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

9-Tortum-Uzundere yolunun 5-6. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

10-Suşehri-Geminbeli-Zara yolunun 6-8. kilometreleri arasında iksa duvarında meydana gelen yıkılma tehlikesi nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir