• DOLAR 32.665
  • EURO 35.564
  • ALTIN 2511.529
  • ...
Gaziantep’te asayiş operasyonları: 179 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde 26 Mart-4 Nisan 2022 tarihleri arasında asayiş suçları ile mücadele kapsamında uygulama, denetim ve operasyonların yapıldığı belirtildi.

Hırsızlık şüphelilerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 186 hırsızlık olayının aydınlatıldığı ifade edilen açıklamada, operasyonlarda gözaltına alınan ve çok sayıda suç kaydı bulunan 788 şüpheliden 179’unun emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konulduğu, diğer şüphelilerin ise serbest bırakıldığı aktarıldı.

Ayrıca çeşitli suçlardan aranan 465 şüphelinin de yakalanarak adli makamlara teslim edildiği bilgisi verildi.

Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerinde yapılan asayiş uygulamalarında ise 28 bin 472 şahısın sorgulandığı bildirilen açıklamada, aralarında 65 aranan şahısların da bulunduğu toplam 646 şahısın gözaltına alındığı bildirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından narkotik suçların engellenmesi ve sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bir eve operasyon düzenlendiği, evde yapılan aramada, 1 kilo 450 gram sentetik uyuşturucunun ele geçirildiği ve gözaltına alınan şüpheli hakkında yasal işlemin başlatıldığı kaydedildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir