• DOLAR 32.472
  • EURO 34.704
  • ALTIN 2436.423
  • ...
Eşini sopayla öldürmüş
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Mersin`de 2008 yılından bu yana kayıp olarak aranan Mersin İl Sağlık Müdürlüğü`nde hemşire olan 45 yaşındaki Diba Sürer`in, coğrafya öğretmeni eşi 52 yaşındaki Efkan Sürer tarafından sopayla dövülerek öldürüldüğü ve bir dere kenarına atıldığı ortaya çıktı.
 
Mersin İl Sağlık Müdürlüğü`nde hemşire olarak görev yapan 2 çocuk annesi Diba Sürer, 27 Aralık 2008`de ortadan kayboldu. Eşi öğretmen Efkan Sürer de eşinin Aydınlıkevler Mahallesi`nde oturdukları evden ayrıldığını ve bir daha geri dönmediğini belirterek kayıp dilekçesi verdi. Kayıp olarak aranan Diba Sürer`in dosyası öldürülme ihtimali üzerine Cinayet Büro Amirliği ekiplerince incelemeye alındı. Polis`in yaptığı araştırmalar sonucunda Efekan Sürer katil zanlısı olarak gözaltına alındı.
 
Mersin Emniyet Müdürülüğü`nde yapılan sorgulamada Efekan Sürer, 5 yıldır kayıp olan eşi Diba Sürer`i şiddetli geçimsizlik ve kendisini aldattığı yönündeki şüphesinden dolayı aralarında çıkan tartışma sonunda kafasına sopa ile vurup öldürdüğünü, cesedini ise arabası ile Tarsus ilçesi yakınlarında bir dere kenarına attığını itiraf etti.
 
Diba Sürer`in cesedinin atıldığı yerde arama çalışmaları devam ederken zanlı Efekan Sürer, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (Osman Öksüz - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir