• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bursa Umut Kervanı: Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini unutmayalım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Üç aylarda başlattığı yardım kampanyasını sürdüren Bursa Umut Kervanı, bereket ayı olan Ramazan ayının başlamasıyla yüzlerce aileye "Ramazan Erzak Paketi" yardımında bulundu.

Ramazan ayının başlamasıyla "Umut Ayı Ramazan" sloganıyla yardım çalışmalarını artıran Bursa Umut Kervanı, yardım çalışmalarıyla ihtiyaç sahiplerine hazırlanan Ramazan kolileri ve kırmızı et paketlerinin dağıtımına başladı.

Şu ana kadar yüzlerce aileye gıda yardımı ulaştıran Bursa Umut Kervanı, Ramazan ayı boyunca gelen yardımları maddi durumu düşük olan yetim, öksüz, kimsesizlere ve ihtiyaç sahibi ailelere bayram arifesine kadar dağıtacak.

"Hayırseverlerimizden ciddi destekler bekliyoruz"

Ramazan ayı öncesi yaptıkları ve ay boyunca yapacakları yardımlarla ile ilgili bilgi veren Bursa Umut Kervanı Başkan Yardımcısı Rahmetullah Durgun, "Bursa Umut Kervanı olarak Ramazan ayı münasebetiyle hayırseverlerimizin desteğiyle ihtiyaç sahibi ailelere kırmızı et ve gıda paketi dağıtımını gerçekleştirdik. İnşallah Ramazan ayı boyunca bu etkinliklerimiz devam edecektir. Bu nedenle hayırseverlerimizden ciddi destekler bekliyoruz." dedi.

Durgun, "Yıl içerisinde ihtiyaç sahibi yetim mağdur ve kimsesizlere yapmış olduğumuz yardım faaliyetlerini yapmaya devam ediyoruz. Özellikle üç aylarda yardım faaliyetlerine daha fazla aile ulaşmak adına yoğunluk gösterdik." diye konuştu.

"Gücümüz nispetinde bu ailelere ulaşmaya çalışıyoruz"

Bursa Umut Kervanı Başkan Yardımcısı Rahmetullah Durgun

Durgun, "Şimdi ise Ramazan ayındayız Ramazan ayında iftar sofralarında yiyecek ve içecek olmayan aileleri de düşünerek Ramazanı bu şekilde idrak etmek lazım. Ramazan ayında gerçekten ihtiyaç sahibi aileler daha çok diye düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Özellikle ekonomik olarak her şeyin çok pahalılaştığı şu zamanda evlerine hiçbir şey alamayan aile sayısı çok fazla olduğunu söyleyen Durgun, "Yaklaşık olarak bin 430 aile bize başvurmuş bulunmaktadır. Gücümüz nispetinde bu ailelere ulaşmaya çalışıyoruz. Ramazan ayını fırsat bilip çok hayır yapmaya teşvik etmek adına biz hayırseverlerimizden destek bekliyoruz." diye konuştu. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir