• DOLAR 32.489
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2441.803
  • ...
`Toplum HÜDA PAR`ın programına susamış`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
HÜDA PAR Van İl Başkanı Av. Rasim Sayğın, başkan yardımcıları Fevzi Doğan ve Faruk Tasan, Marangozlar ve Keresteciler Oda Başkanlığını ziyaret ettiler.
 
Marangozlar ve Keresteciler Oda Başkanı Zafer Efeoğlu, HÜDA PAR’ın kuruluşunu duyduklarını ve il heyeti olarak kendilerine yapmış oldukları ziyaretin memnuniyet verici olduğunu söyledi.
 
HÜDA PAR’ın topluma anlatılması gerektiğini söyleyen Efeoğlu, “Toplumda çok büyük bir manevi boşluk var. İnşallah siz bu boşluğu doldurursunuz" dedi.
 
HÜDA PAR’ın topluma fayda sağlayacağını söyleyen oda yetkilileri, "HÜDA PAR’ın bu İslami söylemlerine toplum susamış durumdadır. Bu program ve söylemler, toplumu yeniden diriltecektir. Elinizi çabuk tutun, çok çalışın. Allah (c.c) yardımcınız olsun, yolunuz açık olsun" ifadelerini kullandı.
 
İl Başkanı Av. Rasim Sayğın da, “Partimizi daha iyi tanıtmamız için bire bir yapmış olduğumuz ziyaretler verimli geçti. Bu ziyaretten de memnuniyet duyduk ve desteğinizi istiyoruz” dedi.
 
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından HÜDA PAR İl Teşkilatı, Marangozlar ve Keresteciler Oda Başkanlığından ayrıldı.(İLKHA)
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir