• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
Adana'da 47 yaşındaki adam beş aydır metruk binada yaşıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Adana Merkez Seyhan ilçesi Dikili Mahallesi'nde bulunan ve metruk bir binada kalan 47 yaşındaki Ercan Dağlı, hayırseverlerden çalışacak bir iş ve kalacak bir ev talep ediyor.

Çöplerden topladığı yiyeceklerle karnını doyuran Dağlı'nın bu durumuysa görenlerin yüreğini burkuyor.

İLKHA muhabirine konuşan Dağlı, annesinin vefatı sonrası yaşadığı ailevi sıkıntılardan dolayı evsiz kaldığını söyledi.

 

Çok sıkıntılı günler yaşadığını belirten Dağlı, "Küçük bir kaza geçirdim, dört adet dişim kırıldı. Maddi sıkıntılardan dolayı bir buçuk aydan beri banyo edemiyorum. Camilerde kaldım, bazı yerlerden yardım istedim, ufak tefekte olsa iyiliklerini gördüm, Allah hepsinden razı olsun." diye konuştu.

Kaldığı metruk binayı, çok pis ve kirletilmiş olarak bulup temizlediğini dile getiren Dağlı, düzgün bir hayata kavuşmak için kendisine bir iş imkânı sunulmasını istedi.

"Allah'a sığınıyorum"

Aylar sonra aynaya baktığında kendisini tanıyamadığını ifade eden Dağlı, "Annem için Kur'an okumayı öğrenirsem, bana yeterlidir. Sıcak bir yuva ve pencere, kapısı olsun istiyorum. Şurada yatarken bile içeri kimlerin gireceğini bilemiyorum. Yattığım yerin tavanının her tarafından sular akıyor. Başkaları dışardan baktığında beni kötü bilmesini istemiyorum, artık bir şeyler öğrenmek, kuran okumak istiyorum." dedi.

Baba evinin bulunduğu mahalleye gittiğinde, komşularının kendisini tanıyamadığını vurgulayan Dağlı, "Kebapçılara gidip ekmek parçası isteyecek duruma düştüm. Yattığım bu binaya sarhoş ve madde bağımlısı insanlar geliyor. Gecenin karanlığında her türlü kötülük var, Allah'a sığınıyorum." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir