• DOLAR 32.575
  • EURO 35.34
  • ALTIN 2467.956
  • ...
Kara yollarında son durum
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-TEM Otoyolunun Gümüşova Kavşağı-Kavacık Kavşağı arasında bulunan viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatleri arasında şerit daraltması yapılmaktadır.

2-İzmir-Çeşme Otoyolunun 3-7. kilometreleri arasında (Güzelbahçe Kavşağı-Urla Kavşağı) ekolojik köprü yapım çalışmaları nedeniyle İzmir-Çeşme istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

3-Melenağzı-Akçakoca-Alaplı yolunun 28-30. kilometreleri arasında sanat yapısı yapım çalışmaları nedeniyle Alaplı-Akçakoca istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

4-TİS (Toprakkale-İskenderun) Otoyolunun Serbest Bölge Kavşağı ile Gözeneler Kavşağı arasında 0-7. kilometreleri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

5-Pınarbaşı-Sarız yolunun 6-10. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

6-Sinop-Boyabat yolunun 51. kilometresinde köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

7-Trabzon-Rize yolunun 5. kilometresinde bulunan (Trabzon şehir geçişi Çimenli Mevkii) araç alt geçidi yaklaşımında yapılacak olan ışıklı uyarı sistemi bakım çalışması nedeniyle bölünmüş yolun her iki yönünde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.

8-Kumluca-Kemer-Antalya yolunun Phasilis geçişindeki tünel inşaatı ve bağlantı yolları yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 38-40. kilometreleri arası Kumluca istikametinden iki yönlü, 40-41. ve 43- 44. kilometreleri arasında ise Antalya istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

9-Mekece-Bilecik-Bozüyük yolunun 51-52. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

10-Mesudiye-Sivas yolunun 50-53. kilometreleri arasında heyelan nedeniyle ulaşım Mesudiye istikametinde tek şeritten sağlanmaktadır. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir