• DOLAR 32.716
  • EURO 35.432
  • ALTIN 2487.467
  • ...
Viranşehir'de camiler Ramazan ayı hazırlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Viranşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesi özellikle kalabalık cemaatlere ulaşılan teravih namazlarında daha sağlıklı koşullarda ibadet edilmesine imkan sağlamak için ilçe genelindeki camilerde detaylı temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Yürütülen faaliyetle, halılardan cami girişlerinde yer alan ayakkabılıklar ve pencerelere kadar her yer özenle temizlendi.

Camilerde başlatılan temizlik çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Kovid-19 salgını sonrası özlenen teravih namazlarına bu ramazanda kavuşulacağını belirtti.

Ramazan ayı öncesi özenli şekilde camilerde temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştirdiklerini aktaran Ekinci, şunları kaydetti: "Mübarek Ramazan ayına bildiğiniz gibi çok kısa bir süre kaldı. Çok şükür koronavirüs salgınının o sıkıntılı günlerini de geride bıraktık. İnşallah bu ramazanda o özlediğimiz teravihlerimizi yeniden yaşayacağız. Biz de belediye olarak cemaatin daha sağlıklı bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için çalışmalarımıza hız verdik. Koronavirüs sürecinde de camilerimizi sürekli dezenfekte ediyorduk, şimdi daha özenli yapmaya çalışıyoruz. Tüm hemşerilerim olmak üzere tüm İslam alemine huzurlu bir ramazan diliyorum." (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir