• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Tel Aviv, Biden'ın İran adımlarıyla ilgili endişeler duyuyor.
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

'Israel Today' gazetesinin ana haberinde, “Başbakan Bennett pazar günü geri döndü ve Biden yönetiminin İran Devrim Muhafızlarını terör örgütleri listesinden çıkarma niyetine öfke püskürdü.” ifadelerini kullandı.

Hükümetinin bir oturumunda yaptığı açıklamada, “Devrim Muhafızları dünyanın en büyük terör örgütü ve en suçlusu olduğu için ABD'nin İran'ın 'zorunlu' talebine yanıt verme niyetinden çok endişeliyiz” dediği iddia edildi.

Gazete, “Bennett, Biden'ı nükleer anlaşmayı imzalama hevesinden dolayı adını anmadan eleştirdi” dedi.

Bennett, “Ne yazık ki, dünyanın en büyük terör örgütünün terör örgütü olmadığını söylemek de dahil olmak üzere neredeyse her ne pahasına olursa olsun İran'la nükleer anlaşmayı imzalama kararlılığını görüyoruz, bu çok yüksek bir bedel” dedi.

Bennet “İsrail uzun zaman önce Biden'in nükleer anlaşmaya dönme niyetini test etti, ancak Devrim Muhafızları'nın masumlaştırılması olması gerekenden daha fazla.” İfadelerini kullandı.

Siyonist bir siyasi kaynak Israel Today'e şunları söyledi: Muhafızları Amerikan kara listesinden çıkarmak, örgütün operasyonlarını kolaylaştıracak ve ona milyarlarca dolar enjekte edecek etik olmayan bir eylemdir. Buna göre Bennett haklıdır.-Ortadoğu Haber

Bu haberler de ilginizi çekebilir