• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Yetimler Vakfı, Gümüşhane'de Ramazan ayı yardım hazırlıklarına başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yurt içi ve yurt dışında ihtiyaç sahibi ailelere ve yetimlere kucak açan Yetimler Vakfı, Ramazan ayında yapılacak yardımlar için çalışmalarını başlattı.

Hayırseverler ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü vazifesini gören Yetimler Vakfı Gümüşhane Temsilciliği, hayırseverlere çağrıda bulundu.

Yetimler Vakfı Gümüşhane Temsilcisi Ömer Arslan, Ramazan ayında yapacakları yardım çalışmaları için start verdiklerini belirtti.

Arslan, "Malumunuz Ramazan ayı bereket ayıdır. Bu ayda hayırseverlerin yapacağı yardımlar muhtaç ve yetim aileler açısından çok önemlidir. Bize başvuran onlarca mağdur ailenin gözü Ramazan ayında verilecek fitre ve zekatlardadır. Zira ihtiyaç içindeki ailelerimizin ve yetimlerimizin Ramazan ayına dair beklentileri çoktur." dedi.

"Tüm hayırseverleri yetimlerin beklentilerine katkı sunmaya davet ediyorum"

Her Ramazan ayında temsilcilik olarak yardım çalışmalarını gerçekleştirdiklerini hatırlatan Arslan, "Tüm üye ve gönüllülerimizle birlikte Ramazan ayı çalışmalarını başlattık. İlk olarak Ramazan öncesi yakın bir zamanda yetim, mağdur, muhtaç, yoksul ve kimsesiz durumda olan ailelerimize gıda paketleri, kırmızı et ve hayırseverlerin verecekleri başka yardımları iftar ve sahurlara ulaştıracağız inşallah. Hayırseverlerin de bu çalışmaları gelip görmelerini ve yardım ulaştırdığımız ailelere birlikte giderek hayra ortak olmalarını istiyoruz. İnşallah bu Ramazan'ın bereketinden hepimiz istifade ederiz. Ramazan umuttur, dolayısıyla tüm hayırseverleri bu umuda ve beklentiye katkı sunmaya davet ediyorum. Şimdiden zekat, fitre ve sadakalarıyla yapacakları yardımları Rabbim kendi katında kabul etsin." (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir