• DOLAR 32.583
  • EURO 35.063
  • ALTIN 2459.274
  • ...
HÜDA-PAR Sason İlçe Teşkilatından Müftülüğe Ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
HABER MRK - HÜDA-PAR Sason İlçe Başkanı Sait Seyitoğlu, Başkan Yardımcısı Kazım Ala, İlçe Muhasibi Bayram Çelik Sason Müftüsü İlhan Güngördü`ye nezaket ziyaretinde bulundu.
 
HÜDA-PAR heyetini makamında kabul eden Güngördü, ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti ve hayırlı olsun temennisinde bulundu.
 
Ziyaret sırasında İslam ümmetinin birlik ve beraberliğinin önemi hakkında açıklamalarda bulunan Güngördü, İslam âleminin vahdetten başka bir çaresinin olmadığını ve bu konuda önemli gelişmelerin olduğunu beyan etti.
 
İlçe Başkanı Sait Seyitoğlu, HÜDA PAR olarak vahdete çok önem verdiklerini ve bu amaçla Genel Başkan ve Genel Başkan Yardımcılarından oluşan bir heyetin Mısır başta olmak üzere Irak Kürdistan`ında bir dizi temaslarda bulunduğunu belirtti.
 
Seyitoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "İlçe teşkilatı olarak hiç kimsenin ırkı dili ve ihtilaflara bakmaksızın Müslümanların birlik ve beraberliğine son derece önem veriyoruz. Mübarek üç ayların da İslam ümmetinin ıslahına, birlik ve beraberliğine vesile olmasını diliyoruz" (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir