• DOLAR 32.209
  • EURO 34.76
  • ALTIN 2436.883
  • ...
Mardin Umut Kervanı Beraat Gecesi münasebetiyle kırmızı et dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Umut Kervanı Mardin Temsilciliği, bir hayırseverin bağışladığı dana etlerini yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı.

Daha önce 2 bin adet ferace dağıtımı yapan Umut Kervanı Mardin Temsilciliği, ramazan ayının yaklaşmasıyla gıda yardımlarına ağırlık vereceğini açıklamıştı.

Bunun ilk adımı olarak Beraat Gecesinde yüzlerce yetim ve ihtiyaç sahibi aileye bir nebze de olsa yardımda bulunmak isteyen Umut Kervanı, hayırsever bir kişinin bağışladığı kırmızı etin dağıtımını gerçekleştirdi.

 

Konuya ilişkin konuşan Mardin Umut Kervanı Temsilcisi Fatih Akman şu ifadeleri kullandı:

"Mardin Umut Kervanı olarak hamdolsun yardım faaliyetleri çerçevesinde bugün de sahaya inmiş bulunuyoruz. Beraat Gecesi münasebetiyle kardeşlerimizle beraber bu çalışmayı icra ediyoruz. Hayırsever bir kardeşimiz Allah rızası için bizlere ulaştı ve bir dana kestirerek bağışta bulundu. Bu etleri Beraat Gecesi münasebetiyle, hayırsever adına yetim ve muhtaç ailelerimize ulaştırıyoruz. Şimdiye kadar onlarca aileye kırmızı et paketlerini ulaştırdık, bu çalışmanın neticesinde inşallah yüzlerce aileye kırmızı et paketi ulaştırmış olacağız. Rabbim kısmet ederse bu çalışmalarımız Ramazan ayı boyunca da devam edecektir. Rabbim kandilimizi mübarek eylesin." dedi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir