• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman’da 113 kişi işe alınacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konuyla İlgili yazılı bir açıklama yapan Batman İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, başvuruların 15-21 Mart tarihleri arasında gerçekleştirileceğini ve başvuruların Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi, e-Devlet ve ALO 170 aracılığı ile yapılabileceğini ifade etti.

Kadro dağılımının belli olduğunu aktaran Eviz, “Sağlık Bakanlığımız tarafından ilan edilen 10 bin sürekli işçi alımı 15-21 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi, e-Devlet ve ALO 170 aracılığı ile elektronik ortamda yapılacaktır. Batman ilimize; 37 temizlik görevlisi, 19 güvenlik görevlisi (silahsız), 18 klinik destek elemanı (hastane), 6 şoför, 10 elektrikçi (genel), 3 inşaat boyacısı/boyacı, 2 marangoz, 8 ısıtma ve sıhhi tesisatçı, 7 bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elamanı, 3 biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı olmak üzere toplam 113 kişi alınacaktır.” dedi.

Açıklamasının devamında Eviz, “Adayların, başvuru işlemlerini tamamlamadan önce ilan metninde belirtilen açıklamalar ve başvuru şartlarını dikkatlice okumaları gerekmektedir. Başvurularda, kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacaktır. Her aday, ilan edilen kadrolardan yalnızca bir işyeri (çalıştırılacağı il) ve bir mesleğe başvuru yapacaktır.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir