• DOLAR 32.266
  • EURO 34.747
  • ALTIN 2401.071
  • ...
Batman’da çalınan karavan eşyaları bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karavan hırsızlığı ile ilgili tespit edilen iki şahıstan birinin tutuklandığı, bir diğer şahsın ise arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İlimizi tanıtmak için gelen YouTuber’lara ait karavan tarzı araçlarda meydana gelen ve sosyal medyada paylaşılan otodan hırsızlık olayları ile ilgili olarak yapılan çok yönlü çalışmalarda, iki karavandan hırsızlık yapan 2 şahıs tespit edilmiştir.” denildi.

Açıklamanın devamında, “Her iki karavandan çalınan malzemeler; 2 fotoğraf makinası, 1 laptop ve çantası, 2 lens, bir adet 1 TB hardisk, 5 fotoğraf makinası bataryası,1 mikrofon, 1 notebook, 1 laptop ve çantası, 1 kamera, 1 mont, 3 kol saati, 1 güneş gözlüğü ve 3 şarj aleti, satıldıkları yerlerden temin edilerek, müştekilerine teslim edilmiştir.” ifadeleri kullandı.

Yakalanan şahıslardan Y.G isimli şahıs yakalanıp adli işlemlerinin ardından 11 Mart Cuma günü sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildiği belirtilirken diğer şahsın ise yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir