• DOLAR 32.575
  • EURO 34.973
  • ALTIN 2427.169
  • ...
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Diyarbakır'ı ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli ziyaret, partisinin yeni üyelerine rozet takdimi ve Muhtarlar ve STK'larla görüşmelerde bulunmak üzere Diyarbakır'a geldi.

Kılıçdaroğlu, perşembe günü sabah saatlerinde basına kapalı bir şekilde gerçekleşen ilk programı, bir otelde gerçekleştirdiği 11 kadının olduğu kahvaltılı toplantısıydı.

Kılıçdaroğlu, toplantı ardından Sur ilçesinde esnaflık yapanları ziyaret etti. Esnaf, yaşadıkları ekonomik sorunları Kılıçdaroğlu'na aktardı.

Kılıçdaroğlu, Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezinde partisinin yeni üye katılım törenin ardından Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile bir otelde bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, konuşmalarında, Güneydoğu bölgesinin tarımsal, elektrik ve ekonomik sorunlarını konuştu. Kılıçdaroğlu, Diyarbakır Cezaevi'nde büyük zulümlerin yaşatıldığını belirterek cezaevinin müzeye dönüştürülmesi gerektiğini ifade etti.

Kılıçdaroğlu ayrıca öğretmenevinde, HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde, çocuklarının PKK tarafından kaçırıldığı gerekçesiyle evlat nöbeti tutan Diyarbakır Anneleri'nin temsilcileri ile buluştu.  (İLKHA)

 









Bu haberler de ilginizi çekebilir