• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Yabancı Fotoğrafçılardan Nezaketsizlik!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Tokat `ın Niksar İlçesi`nde bu yıl 17`ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Doğada Görüntü Avcılığı Yarışması`na katılan, 13 ülkeden 150 yabancı fotoğrafçı kente geldi. Doğa Araştırmaları Sporları ve Kurtarma Derneği tarafından düzenlenen yarışmaya katılacak yabancı konuklar, ilk olarak Tokat kent merkezindeki tarihi mekanları gezerek burada bol bol fotoğraf çekti.

Grup daha sonra çok sayıda tarihi eserin bulunduğu Sulusokak Caddesi`ne çıktı. Burada Deveciler Hanı`nı ziyarete giden grup, bu sırada yürüyen çarşaflı bir kadını gördü. Grup üyeleri bir anda ilginç buldukları kadının fotoğraflarını çekmeye başladı. Şaşıran kadın ise hızlanarak sokakta ilerleleyip gözden kayboldu. Grup üyeleri, cadde üzerindeki tarihi mekanları fotoğraflamaya devam etti.

Hayret !! Ne kadar da ilginç (!) bir görüntü yakalamışlar değil mi ? Ee tabi haklılar sonuçta, Türkiye`yi Yazı (!) üzerinde yüzde 99`u Müslüman olarak biliyorlar. Ayrıca adamlar Avrupa`dan buralara kadar turistik yerleri görmek için de gelmiş, karşılarında bir anda şeriat ülkesini andıran Müslüman görünce şaşırmışlar normal olarak. Türkiye`de çarşaf giyen nasıl olur, burası laik, demokratik ve çağdaş bir ülke değil miydi !!!

Bu haberler de ilginizi çekebilir