• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
AK Parti Batman İl Başkanlığından BESO Başkanı Çiftçi’ye ziyaret!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başkan Gür, il ve İLÇE yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına seçilen Çiftçi ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette Balpınar Belde Belediye Başkanı Hüseyin Geylani’de hazır bulundu.

Başkan Gür ve yönetimini BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette seçim süreci, Batman esnafının ve Batman’ın sorunları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Gür, yeni seçilen başkana hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Esnaf ve Sanatkârların bir ve beraber bir şekilde hareket etmesinin kendilerini sevindirdiğini ifade eden Gür, AK Parti olarak oda üzerinden esnafa her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını ifade etti.

Esnafa daha önce de katkı sunduklarını belirten Gür, “Esnafımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Başkanımızın yanındayız. İnşallah bu oda yeni dönemle birlikte gerçek hüviyetine kavuşup esnaflarımızın sorunlarına çareler üreten bir oda haline gelecektir. Birlik ve beraberlikle hareket edildiğinde aşılamayacak hiçbir sorun yoktur. Başkanımızın yanındayız ve başkanımıza güveniyoruz. Kendisine ve ekibine başarılar diliyoruz.” dedi.

Başkan Çiftçi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Gür ve yönetimine teşekkür etti.

Çiftçi, “Esnafımıza hizmet etmek için destek bekliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde Batman esnafımıza elimizden geleni yapacağız. Bunu başaracağımıza inancım tamdır. Rabbim bizi mahcup etmesin inşallah.” şeklinde konuştu.

Ziyaret karşılıklı iyi niyet ve temennilerle son buldu.(İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir