• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Sakal-ı Şerif Batman`da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Regaip Kandili münasebeti ile ziyarete açılacak olan Sakal-ı Şerif ve Kutsal Emanetler Batman`a ulaştı. Mustazaflar Cemiyeti`ne getirilen emanetlerin tesliminde Cemiyet Genel Başkanı Abdurrahman Cens, Başkan Yardımcısı Nurettin Teymur, Genel Sekreter Ekrem Gülşen, Fıkıh Komisyonu Başkanı Molla Abdurrahman İçlek ve Cemiyetin Onursal Üyesi Molla Enver Kılıçaslan hazır bulundu.
 
Sakal- Şerifi Batman`a getirmek için gayret ettiklerini belirten Cemiyet Genel Başkanı Abdurrahman Cens, bu sevincin bugüne kısmet olduğunu ve Sakal-ı Şerifin, Cemiyet Genel Merkezine getirilmesinden dolayı şeref duyduklarını belirtti.
 
Cens, ziyarete açılacak emanetlerin şunlar olduğunu belirtti: Sakal-ı Şerif, Ka`be`nin örtüsünden bir parça, Ka`be`nin bir parça taşı, Ravza-i Şerif örtüsünden bir parça, Ravza-i Şerif toprağı ve Hz. Muhammed sallallahu aleyhi vesellemin gömleğinden bir parça.
 
Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenecek programla Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yanındaki parkta saat 10.00 ile 22.30 arasında halkımızın ziyaretine açık olacağını belirten Cens, "Bütün Peygamber Sevdalısı aziz Batman halkımızı ziyarete davet ediyoruz" dedi. (Muhyeddin Beyca - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir