• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Kılıçdaroğlu: Erdoğan'ın söylemi doğru!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kılıçdaroğlu; ''Söylem doğru. Bugüne kadar herkes alındı ama Türkiye dışında kaldı. Belki yeteri kadar çaba göstermedik ama eğer Avrupa Birliği samimi olursa, Türkiye'nin güçlenmesi yanında AB'nin de güçlenmesi anlamına gelir.

NATO'nun parçası olarak biz, ittifak kuralları içinde çalışmak zorundayız. NATO'ya karşı çıkmanın mantığı yok zaten.'' dedi. 

Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, ''Millet İttifakı'nın adayı seçilirse Türkiye'nin diğer ülkelerle ilişkisi nasıl olur?'' sorusunu şöyle yanıtladı;

''Bütün ülkelerle ilişkimiz iyi olur. Amerika'yla da Avrupa Birliği'yle de Rusya'yla da Orta Doğu halklarıyla da ilişkimiz iyi olur. Bizim temel ilkemiz yurtta barış dünyada barış. Savaşın kazanım getirdiği bir dönem hemen hemen yoktur. Ama siz savaşı değil de dostluğu öncelerseniz elbette kazanan Türkiye olur.''

Kılıçdaroğlu, ''Elektrik faturalarını ödüyor musunuz?''  sorusunu ise ''Hayır, ödemiyorum. En azından KDV'yi 8'e indirdi, Haziran'a kadar 0 yapmasını istiyorum. '' ifadeleriyle yanıtladı. 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir