• DOLAR 32.384
  • EURO 34.778
  • ALTIN 2411.202
  • ...
Dikkatsizlik ve kural ihlalleri sonucu meydana gelen kazalar kamerada
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Gaziantep’te 24 saat boyunca kayıt altında olan Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ve Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kameralarına kent genelinde yaşanan trafik kazaları yansıdı.

İl Emniyet Müdürlüğü, kentte farklı tarih ve bölgelerde meydana gelen, KGYS ile PTS kameralarına yansıyan trafik kazalarının görüntülerini paylaştı.

 

Kentin farklı bölgelerinde meydana gelen trafik kazalarının çoğunluğunun kural ihlali sonucu olduğu ve sürücülerin dikkatsizliğinden meydana geldiği görülürken, görüntülere ilginç kazalar yansıdı.

KGYS ile PTS kameralarına yansıyan kazalarda sürücülerin dikkatsizliği, dalgınlığı ve kural ihlalleri az daha canlarına mal oluyordu.

Kazaların büyük çoğunluğu maddi hasar ile atlatılırken, kimi kazalarda ise sürücüler ölümden döndü.

Şahinbey ilçesi Cengiz Topel Mahallesindeki tünelde aşırı hızla gelen otomobilin motosiklete çarpması sonucu motosiklet sürücüsünün yere düştüğü ve Vatan Mahallesi Şanlıdere Caddesi üzerinde de aşırı hızla gelen motosikletlinin kavşaktan sola dönmeye çalışan ticari taksiye çarpması kameralara yansıdı.

Görüntülerde, sola dönüşlerin yasak olduğu kavşaklarda birçok kazanın meydana gelmesi kameralara yansırken, diğer bir görüntüde ise kavşağa kontrolsüz giren otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek önce bir araca ve daha sonra PTS’ye çarpması yer aldı. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir