• DOLAR 32.469
  • EURO 34.744
  • ALTIN 2435.94
  • ...
Sanayi İşbirliği Toplantısı İdil`de yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞIRNAK - "Şırnak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Geleneksel Üniversite-Sanayi İşbirliği"nin 3. toplantısı İdil Öğretmen evinde yapıldı. Toplantıya Kaymakam Mustafa İmamoğlu, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rektörü Ali Akmaz, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve çok sayıda İdilli iş adamı katıldı. 

 
Moderatörlüğünü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Bülent Darıcı ile Yrd. Doç. Dr. Mete Cüneyt Okyar yaptığı toplantıda konuşan İmamoğlu, faydalı bir toplantı gerçekleştirdiklerini ve İdil ilçesinin genel sorunlarının dile getirildiğini belirtti.
 
Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akmaz ise, " Üniversitemizde ve sanayide Teknolojik Geliştirme Merkezini kuralım. Teknoloji geliştirdiğimiz zaman artık nereye lazımsa oraya organize sanayi bölgesi kuralım. Biz burada yol gösteriyoruz, artık gerisi iş adamlarımıza kalıyor" dedi. 
 
Toplantıda söz alan İdilli sanayi ve iş adamları ise ilçeleri için üniversite öncülüğünde gerçekleştirilen bu toplantının çok önemli olduğunu ve kendilerine yol gösterdiğini dile getirdi.
 
Toplantı, hediye ve plaket sunulmasının ardından toplu fotoğraf çektirilmesiyle sona erdi. (Muhammed Müldür – İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir