• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
​Siyonist Hertzog Ankara'da protesto edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Ankara Filistin Milleti ile Dayanışma İnisiyatifi, işgalci terör rejiminin başı Yitzak Hertzog'un Türkiye'ye davet edilmesine tepki göstermek amacıyla protesto eylemi gerçekleştirdi.

Ankara Ulus Meydanında yapılan basın açıklamasını Mavi Marmara Gazisi Zeki Kanat okudu. Sık sık sloganların atıldığı basın açıklamasında işgalci terör rejiminin başı Yitzak Hertzog'un gelişinin iptal edilmesi gerektiği vurgulandı.

Hertzog’un hükümet tarafından Türkiye’ye davet edilmesinin Türkiyeli Müslümanlar için bir utanç sebebi olduğunu söyleyen Kanat, "İslam âlemi içinde önemli ve mümtaz bir konuma sahip Müslüman milletimizin böyle bir utançla karşı karşıya kalması, tarihimize kara bir leke olarak sürülecektir. Yıllar önce Şimon Perez’in Millet Meclisimizde yaptığı konuşmanın hâlâ sızısı yüreklerimizde iken, Yitzak Hertzog’un Türkiye’ye nasıl bir teklif veya tehditle geleceği ise bizleri endişelendirmektedir." dedi.

Kanat, "Türkiye'nin içinde bulunduğu coğrafyanın en temel sorununun, Büyük Orta Doğu Projesi adı altında yürütülen Büyük İsrail Projesi olduğu bir gerçektir.  İslam âlemi ve mazlum coğrafyamız her gün ağır bedeller ödemeye ve acılar çekmeye devam ediyor. Haremimiz olan Mescid-i Aksa her gün terörist israilliler tarafından basılıyor, Müslümanların izzetleri çiğnenmeye devam ediyor. Terörist israilin işgalleri sebebiyle Müslüman yurdu her gün kan ağlıyor. Siyonist israil bir gün Gazze'ye, bir gün Batı Şeria'ya, bir gün Mescid-i Aksa'ya ve şu anda da Kudüs'te Şeyh Cerrah Mahallesi'ne kuduz bir köpek gibi saldırmaya devam ediyor. Tüm bu gelişmeleri görmezden gelen İslam ülkelerinin liderleri de birer birer siyonist israil ile normalleşme adımları atıyor." ifadelerini kullandı.

"Katil Hertzog'un Türkiye'ye davet edilmesi milletimizi derinden yaralamıştır"

"Daha geçtiğimiz aylarda Birleşik Arap Emirlikleri'ni siyonist israil ile normalleşme anlaşması yaptığı için eleştiren ve büyükelçimizi o ülkeden çekme tehdidinde bulunan Cumhurbaşkanımız Erdoğan bugün ne değişti de siyonist Herzog'u Türkiye'ye davet etti?" diye soran Kanat, şöyle devam etti:

Siyonist israilin daha önce verdiği hiçbir sözü tutmadığı ve ülkemizi sürekli zor durumda bıraktığı ne çabuk unutuldu? Akdeniz'in mavi sularında Mavi Marmara gemisinde 10 Türkiye Cumhuriyeti vatandaşını, yardım gönüllüsü kardeşlerimizi siyonist israil katletmedi mi? Biz Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve hükümetten siyonist israil ile tüm ilişkilerin kesilmesini isterken, katil Hertzog'un Türkiye'ye davet edilmesi milletimizi derinden yaralamıştır. Bu davet Filistin davasına ihanet anlamına gelir. İsrail ile örtünen çıplak kalır. Siyonistlerle işbirliği yapanlar zillete duçar olur. Tarih bunun en güzel şahididir. Biz katil cumhurbaşkanı Hertzog'u şehit kanlarıyla sulanan ülkemiz topraklarında görmek istemiyoruz. Bu yanlıştan bir an önce dönülmeli ve bu davet iptal edilmelidir.

 

"İki devletli çözüm önerileri" ile gündeme gelen Hertzog'un, çözümlerin değil terör faaliyetlerinin öncülerinden olduğunu vurgulayan Kanat, "Müslümanların hangi sorununa çözüm bulmuştur, Mescidimize yapılan hangi saldırıyı önlemiştir? Tek yaptıkları ellerindeki sermaye ve medya gücü ile Müslümanları sıkıştırmaktır. Siyonist lobilerin ve Dünyadaki terörün ana merkezi olan ABD ile birlikte İslam coğrafyasında yaptıkları katliamlar, işgaller, tecavüzler, sömürü faaliyetleri ayan beyan ortadadır. Görmemek için kör, duymamak için sağır, dertlenmemek için vicdan ve izandan yoksun olmak gerekir. Hertzog, tıpkı diğer cumhurbaşkanları gibi kökten siyonizmi temsil eden bir isimdir. İsaac Hertzog’un babası Haim Herzog da cumhurbaşkanlığı yapmıştır. Haim Hertzog, siyonist israilin kuruluş aşamasında Filistinlilere karşı terör eylemleri yapan gizli bir örgütün faal üyesidir. Ayrıca Haim Hertzog, Mossad’ın içindeki özel suikast birliği olan Aman’ın da yıllarca başkanlığını yapmıştır. Hertzog bu dönemde Müslüman Kardeşler kurucusu Hasan El Benna’nın şehid edilmesi emrini veren bir katildir. Hertzog ailesi siyonist israilin kuruluşunda ve gelişiminde doğrudan yer almıştır. İşte görüldüğü gibi hükümet böyle eli kanlı bir aileden gelen Hertzog’u ülkemize davet etmiştir. Yani korsan israilde değişen hiçbir şey yoktur. Hertzog’un kendinden önceki diğer terörist siyonist yöneticilerden hiçbir farkı yoktur." dedi.  (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir