• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
IHO EBRAR'dan Mali'de katarakt ameliyatı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İnsani yardım projeleri kapsamında yaklaşık bir haftadır Mali'de bulunan IHO EBRAR ekibi, hayırseverlerin desteğiyle yaptıkları gıda ve nakdi yardım, adak, akîka ve sadaka kurban kesiminin ardından Fana bölgesinde onlarca kişinin katarakt ameliyatını gerçekleştirdi.

Yaptıkları çalışmalarla ilgili açıklama yapan İHO EBRAR Belçika Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Çelik, İnsani yardım projelerimizi hayata geçirmek için Mali'de bulunuyoruz. Daha önceki günlerde çeşitli yardım projelerimizi hayata geçirdik. Bugün de katarakt ameliyatı projemizi gerçekleştirdik. Katarakt sebebiyle görme sorunu yaşayan onlarca kişinin ameliyatını gerçekleştirdik. Maddi imkânsızlıklar sebebiyle ameliyat olamayan ihtiyaç sahiplerine destek vererek ameliyat olmalarına vesile olan hayırseverlere teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun." Dedi.

Çelik, Mali'de sürdürdükleri yardım çalışmaları kapsamında su kuyusu açılışı, camii inşaatı, Kur'an-ı Kerim dağıtımı gibi çalışmaların yanı sıra Miraç Kandili vesilesiyle de yemek verileceğini söyledi. (İLKHA)

 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir