• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden "ödüllü" meteorolojik fotoğraf yarışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Afet Riskinin Azaltılması için Hidrometeoroloji ve İklim Bilgileri" konulu fotoğraf yarışmasıyla konunun öneminin benimsetilmesi ve bilgi düzeyinin artırılmasına yönelik hususları sağlamak, ayrıca eserlerin Meteoroloji Genel Müdürlüğünün katılacağı tüm sergi ve fuarlarda sergilenerek meteoroloji bilincinin halka aktarılması amacıyla düzenlendiğine vurgu yapıldı.

Katılım şartları ve değerlendirme bilgilerinin de yer aldığı açıklamada, birinciye 5000, ikinciye 4000, üçüncü esere ise 3000 TL verileceği açıklandı.

Dereceye girenlerin dışında uygun görülen eser sahiplerinin, teşvik için mansiyon plaketi ile ödüllendirilebileceği belirtilen açıklamada, fotoğrafların en son 4 Mart 2022 tarihine kadar Meteoroloji Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına göndermeleri gerekmektedir.

Bu tarihten sonra gelecek çalışmaların değerlendirmeye alınmayacağı bildirilen açıklamada, değerlendirmenin Meteoroloji Genel Müdürlüğünce oluşturulacak Seçici Kurul tarafından yapılarak birinci, ikinci ve üçüncü olan eserlerin seçileceği kaydedildi.

Ödül töreni, 23 Mart 2022 tarihinde Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uygun gördüğü yerde yapılacak, ödül sahibinin ulaşımı ile ilgili Meteoroloji Müdürlüklerince, bir günlük konaklama ise törenin yapılacağı ilgili Bölge Müdürlüğünce sağlanacak. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir