• DOLAR 32.55
  • EURO 35.35
  • ALTIN 2466.368
  • ...
​Mardin Umut Kervanı kırmızı et yardımında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

3 ayların gelmesiyle yardım faaliyetlerine hız veren Mardin Umut Kervanı, kendilerine ulaşan hayırseverlerin yardımlarını köprü görevi görerek ihtiyaç sahibi ve yetim ailelere dağıtmayı sürdürüyor.

Bu kapsamda kırmızı et yardımında bulunan hayırseverlerin bağışlarını yaklaşık 200 aileye dağıtmaya başladıklarını belirten Mardin Umut Kervanı Temsilcisi Fatih Akman, 3 ayların bereketiyle bu yardımların süreceğini belirtti.

 

Açıklamasına devam eden Akman şunları söyledi:

"Mardin Umut Kervanı insani yardım faaliyetleri çerçevesinde bir çalışmanın içindeyiz. Allah'ın izniyle 3 aylar münasebetiyle başlatmış olduğumuz kırmızı et dağıtım çalışmamız bugün de devam ediyor. Bugün itibariyle inşallah 200'e yakın aileye kırmızı et paketi ulaştıracağız. Rabbim katkı sunan hayırsever abimizden razı olsun. Bu arada 3 ayların bereketli atmosferinde katkı sunmak isteyen kardeşlerimizin hayır ve bağışlarını da bekliyoruz. Bunlar bize ulaştığı takdirde bizde yetim ve muhtaçlara onların aracılığıyla ulaşacağız. Rabbim kendilerinden kabul etsin ve cennetler mukabilinde yazsın. " (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir