• DOLAR 34.135
  • EURO 38.234
  • ALTIN 2914.75
  • ...
Anaokulu öğrencileri sergi açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR – Bismil’de Fatma Ana Anaokulu öğrencileri yaptıkları çalışmaları sergilediler.

Miniklerin el emeği göz nuru çalışmalarının sergilendiği serginin açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Arpas ile Eğitim Bir Sen Bismil Şubesi Başkanı Metin Çelebi  yaptı.

 

Programda  kısa bir konuşma yapan Arpas, miniklerini çalışmalarının çok değerli  olduğunu ifade ederek öğrencilerin ve öğretmenlerinin çok emek sarf ettiğine vurgu yaptı.

 

Eğitim Bir-sen ilçe Başkanı Çelebi  ise yaptığı konuşmada, okul öncesi eğitimin çocukların gelişimi açısından önemli olduğunu aynı zamanda uzun bir eğitim hayatına hazırlık mahiyetini taşıdığını, bu gibi etkinliklerin de çocukların yeteneklerinin sergilenmesi için bir fırsat olduğunu belirtti.

 

 

Programda  konuşan okul müdürü Şeyhmus Çifçi de “Bugün okulumuzun sergisini açıyor olmamız bizim için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağıdır. Bu sergide yer alan çalışmaların her çizgisi, her dokunuşu farklı ve kelimelerle tarif edilemeyecek kadar değerlidir. Bu gururu ve mutluluğu yaşamamızı sağlayan sevgili öğrencilerimizi ve değerli öğretmenlerimizi gayret ve başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Katkılarından dolayı değerli velilerimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bizleri yalnız bırakmayan, sevincimize ortak olan değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
 

 

Fatma Ana  Anaokulunun rehber öğretmeni ve anasınıfı öğretmenleri konuklarla tek tek ilgilenerek sergilenen çalışmalar ve bu çalışmaların yapılış serüvenleri hakkında bilgi verdi.
 

Öğrencilerin minik elleriyle yaptığı eserler katılımcıların büyük beğenisini kazandı.

 

(Hasan Gündüz-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir