• DOLAR 32.572
  • EURO 34.836
  • ALTIN 2492.444
  • ...
Hasan Tahsin Usta: İBB Başkan'ını büyüteçle arıyorum bulamıyorum!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MERKEZİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Şubat Ayı 4. Oturumu'nda konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, gündeme ve İstanbul'da durdurulan projelere dair açıklamalarda bulundu.

Nerede olduğunu bilmiyorum, yapıldı mı bilmiyorum..

Kürsüye elindeki büyüteçle çıkan Başkan Usta, İBB'ye sorularını yöneltti. Usta, “Belediye seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanımız, ilçemizi ilgilendiren iki önemli vaatte bulundu, ben de heyecan duymuştum. Bunlardan bir tanesi Gaziosmanpaşa Bilişim ve İletişim Üretim Vadisi. Ben bu projenin nerede olduğunu bilmiyorum, yapıldı mı bilmiyorum, başladı mı bilmiyorum. Bu konuyla ilgili bilgi istiyorum.

Arıyorum büyüteçle, bulamıyorum

İkinci önemli proje yine TEM otoyolu üzerinde, Sultanbeyli ve Beylikdüzü'nü birbirine bağlayan yol üzerinde, bir megabüs. Bu da güzel bir proje. Her gün otobandan geçiyorum, evden sürekli otobanı görüyorum ben bu megabüsü de görmedim. Ben kendi ilçemdeki İBB'nin taahhütlerini aramak için bir tane büyüteç aldım, arıyorum büyüteçle, bulamıyorum. İşin garibi Büyükşehir Belediye Başkanımızı da arıyorum İstanbul'da onu da bulamıyorum. Size de tavsiye ediyorum” dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir