• DOLAR 32.874
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
Gaziantep'te asayiş operasyonları: 17 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, aranan şahısların yakalanmasına yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde operasyonlar düzenlendiği belirtildi.

Bu kapsamda malvarlığına karşı işlenen suçlara yönelik yapılan çalışmalarda, 4 açıktan, 4 evden ve 3 iş yerinden hırsızlık, 4 yağma olmak üzere toplam 15 ayrı olayı gerçekleştiren ve çok sayıda suç kaydı bulunan 27 şüphelinin suçüstü yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, çalıntı malzemelerin ele geçirildiği bildirilen açıklamada, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5’inin tutuklanarak cezaevine konulduğu, 2’si hakkında adli kontrol kararı verildiği ve 8 şüphelinin ise serbest bırakıldığı aktarıldı.

Öte yandan, hırsızlık suçundan aranan ve 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen H.P’nin yakalandığı ve hakkında yasal işlemin başlatıldığı ifade edildi.

Ayrıca, 5 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet kurusıkı tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek ve 22 adet fişek ile yakalanan 11 şüpheli hakkında gerekli yasal işlemler yapıldığı bildirildi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir