• DOLAR 32.585
  • EURO 35.013
  • ALTIN 2460.319
  • ...
Nasrallah, Hizbullah'ın insansız hava aracı ürettiğini açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hizbullah Lideri Hasan Nasrallah, Al Manar kanalıdan destekçilerine hitaben yaptığı konuşmasında, “Bugün Lübnan'da uzun süredir insansız hava araçları üretmeye başladık ve onları İran'dan getirmemize gerek kalmadı" dedi.

1992'de Güney Lübnan'da bir Siyonistlerin hava saldırısında öldürülen selefi Abbas el-Musawi'yi de anan Nasrallah, “Siyonist varlık bir krizin ortasında ve sona yaklaşıyor” dedi.

Nasrallah konuşmasında, “Lübnan'da uzun süredir insansız hava araçları üretiyoruz ve kim satın almak isterse sipariş versin" dedi.

Nasrallah, Hizbullah'ın elindeki füzeleri hassas füzelere dönüştürme kabiliyetine de sahip olduklarına değinerek, bunu yıllar önce yapmaya başladıklarını belirtti.

Siyonistleri uyaran Nasrallah, "Düşmana diyorum ki, istediğiniz kadar füze üretin, sizi bekliyoruz. Sizden korkmuyoruz ” dedi.

Nasrallah konuşmasının sonunda, Siyonistlere karşı mücadeleye devam etme ve Filistin davasını destekleme sözü verdi.

Öte yandan 7 Ocak 2022 Cuma günü Siyonist ordusu, son aylarda “İsrail egemenliğine doğru sınırı geçen ve istihbarat ve bilgi toplama amacıyla kullanılan bir Hizbullah insansız hava aracını” vurduğunu açıklamıştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir