• DOLAR 34.103
  • EURO 38.146
  • ALTIN 2875.028
  • ...
Dünya hafızlar günü kutlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Evrensel Hafızlar Derneği (EHAD) Mersin İl Başkanı Bülent Acun ve Kadınlar Komisyonu Başkanı Fazilet Koçak, Dünya Hafızlar günü etkinlikleri çerçevesinde ilk olarak Mersin İl Müftüsü Ali Melek’i makamında ziyaret etti.
 
Ziyarette Bülent Acun, Dünya Hafızlar günü ve Evrensel Hafızlar Derneği’nin Mersin’de gerçekleştirmeyi düşündüğü hizmetler konusunda İl Müftüsü Ali Melek’i bilgilendirdi.
 
EHAD heyetini kabul eden Müftü Ali Melek de “Hafızlarımızın derdini dert edinen böyle bir derneğin varlığı bizi mutlu ediyor. Dünya Hafızlar gününüzü kalbi duygularımla kutluyorum. Biz Mersin İl Müftülüğü olarak hafızlarımızın her zaman yanındayız" şeklinde konuştu.
 
Evrensel Hafızlar Derneği Mersin İl Başkanı Bülent Acun ve Hanımlar Komisyonu Başkanı Fazilet Koçak Mersin İl Müftüsü Ali Melek’in ardından Akdeniz İlçe Müftüsü Bünyamin Akkoç’a da bir ziyarette bulundu.
 
Ortak yayında hafızlık anlatıldı
Dünya Hafızlar günü münasebetiyle - Mersin Çağrı radyosu ve Tarsus Süper Fm ortak yayına geçerek EHAD Mersin İl Başkanı Bülent Acun’u misafir etti. Programda Hafızlık “İslami ilimlerin özüdür” diyen Acun, her evden bir hafız yetiştirebildiğimiz gün toplum olarak gerçek huzuru yakaladığımız gün olacaktır” şeklinde konuştu.
(A. Hakim Kurt - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir