• DOLAR 34.061
  • EURO 37.92
  • ALTIN 2795.219
  • ...
Gaziantep'te çeşitli suçlardan aranan 26 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, aranan şahısların yakalanmasına yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde operasyonlar düzenlendiği belirtildi.

Operasyonlar kapsamında “hırsızlık, yağma, uyuşturucu, dolandırıcılık ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” gibi çeşitli suçlardan aranan 45 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 26’sının çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konulduğu ifade edildi.

Öte yandan, Şehitkamil ilçesinde meydana gelen hırsızlığa teşebbüs ve mala zarar verme olayları ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışmalarda, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen F.B. ve H.C’nin gizlendikleri aynı evde gözaltına alındığı kaydedildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve mahkemeye çıkarılan şüphelilerden F.B. hakkında adli kontrol kararı verildiği, H.C’nin ise serbest bırakıldığı aktarıldı.

Ayrıca, Şahinbey ilçesinde meydana gelen şahsın zorla alıkonulması ve yağma olayı ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen M.C, İ.O. ve Z.E’nin gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerin çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konulduğu aktarıldı. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir