• DOLAR 32.384
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2326.163
  • ...
Bakan Özer Gaziantep'te kitap fuarını ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey Belediyesi tarafından çocuklara ve gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandırılması ve keyifli vakit geçirmesi amacıyla düzenlenen "Çocuk Şenliği Kitap Fuarı" büyük bir ilgi görüyor.

Şahinbey Belediyesi tarafından 14-20 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek “Okuyan Çocuk Şenliği Kitap Fuarı”nı ziyaret eden Bakan Özer, fuarda kurulan stantları gezerek incelemelerde bulundu.

 

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Gaziantep'e gelen Bakan Özer, Şahinbey Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen fuarda çocukları yalnız bırakmadı.

Şahinbey Belediyesi Bilim Şahinbey atölyelerini ve "Çocuk Şenliği Kitap Fuarı"nı ziyaret eden Bakan Özer, ziyaretin ardından açıklamalarda bulundu.

“Kitap fuarını gezmekten büyük mutluluk duydum”

Bakan Özer, “Şahinbey Belediyemiz Gaziantep'te eğitimdeki en önemli paydaşlarımızdan bir tanesi. Belediye Başkanımız eğitim gönüllüsü. Okullarımızın kütüphane ihtiyacından, laboratuvar ihtiyaçlarına kadar her türlü alanda her zaman bize destek oluyor. Öğretmenlerimize, öğrencilerimize eğitim materyalleriyle ilgili her türlü desteği sağlıyor. Kitap fuarını gezmekten de büyük mutluluk duydum. Böyle bir fuarı Gaziantepli gençlerle buluşturduğu için Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür ederim. Gördüğümüz kadarıyla tüm öğrenciler burada mutlu vakit geçiriyorlar. Bir taraftan kitapla temas ediyorlar. Bir taraftan eğlence merkezlerinde eğleniyorlar. Sayın başkanımıza bir kez daha çok teşekkür ediyorum.” dedi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir