• DOLAR 32.341
  • EURO 35.047
  • ALTIN 2423.016
  • ...
Malatya’da kendini polis olarak tanıtan şahsın 9 ayrı dosyadan arandığı tespit edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, Battalgazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğinin yaptığı çalışmalar hakkında açıklamada bulundu.

Yeşiltepe Mahallesinde ikametten hırsızlık olayı şüphelisinin 1 adet bilezik ve bin 500 TL ile birlikte yakalandığı belirtilen açıklamada, Hasan Varol Mahallesinde bir ikametin bahçe kapısını sökmeye çalışan 2 şahsın suçüstü yakalandığı ve şahısların ayrıca başka bir bahçe kapısı çalınması olayının da şüphelileri oldukları tespit edildiği ifade edildi.

Açıklamanın devamında, Hamidiye Mahallesinde bir gümüş mağazasından 3 bin TL değerinde malzemenin çalınması olayının faili meçhul 3 şüphelisinin malzemelerle birlikte yakalandığı, Üçbağlar Mahallesinde bir ikametten tablet cihazı çalınması olayıyla ilgili şüpheli şahsın yakalandığı belirtildi.

Hasanbey Caddesinde bir işyerinde meydana gelen 2 ayrı cep telefonu hırsızlık şüphelisinin yakalandığı ifade edilen açıklamada, Alacakapı Mahallesinde bir ikamette meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili 2 şüphelinin 1 adet kamera, 1 adet yazıcı, 1 adet kurusıkı tabanca ve 11 adet fişek ile birlikte yakalandığı belirtildi.

Başarık Mahallesinde köy hizmetlerine ait lojmandan 5 adet kalorifer peteği ve 1 adet mazgal demirini araca yükledikleri esnada 5 şahsın suçüstü yakalandığı, kendisini polis olarak tanıtan ve şahısları dolandıran bir şüphelinin yakalandığı ve şüphelinin ayrıca 9 ayrı dosyadan arandığı tespit edildiği ve tahkikata başlandığı kaydedildi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir