• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Kara yollarında son durum: Yol durumu ve kapalı yollar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-Keşan-Gelibolu-Eceabat yolunun 58-85. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

2-Gerede-Kızılcahamam yolunun 19. kilometresinde bulunan Aktaş-2 Köprüsündeki onarım çalışmaları nedeniyle her iki istikamet trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

3-Manisa-Turgutlu yolunun 1-6. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolunun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

4-Beyşehir-Seydişehir yolunun 22-26. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

5-Silifke-Erdemli-Mersin yolunun 51-53. kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

6-Artvin-Şavşat yolunun 24-25. kilometreleri arasında meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

7-Söğüt-Seydikemer yolunun 50-59. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

8-Söğüt-Seydikemer yolunun 50-59. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

9-Karlıova-Bingöl yolunun 30-38. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

10-Balıkesir-İvrindi yolunun 27-29. kilometreleri arasında menfez yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir