• DOLAR 34.103
  • EURO 38.146
  • ALTIN 2875.028
  • ...
Bakan Şimşek Batman'da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Batman’a geldi.

 

Sabah erken saatlerde Batman'a gelen Bakan Şimşek, saat 11.00'de AK Parti İl binasını ziyaret etti.  Bakan Şimşek burada basına kapalı olan AK Parti icra toplantısına katıldı.

 

Daha sonra Baro yönetimiyle öğle yemeğinde biraraya gelen Bakan Şimşek, beraberinde Batman Valisi Yılmaz Arslan, AK parti il başkanı Murat Güneştekin’in de bulunduğu heyetle birlikte Batman merkeze bağlı Kösetarla (Krédiye) Köyüne gitti. Burada köylülerin sorunlarını dinleyen Bakan Şimşek, köyde bulunan 85 yaşındaki Emine Tirki’nin evine giderek çiçek verdi ve anneler gününü kutladı.

 

Bakan Şimşek burada yaptığı açıklamada, “Türkiye’deki bütün annelerimiz huzur içinde olsunlar ağlamasınlar. Elimizden geldiği kadar çaba harcıyoruz. Çözüm süreci bu anlamda inşallah başarılı olur. Biz tüm annelerin bu güzel gününü canı gönülden tebrik ediyoruz. Sembolik olarak bu annemizi ziyaret ettik” dedi.

 

Gazetecilerin sorusu üzerine Bakan Şimşek, “Annem sağ olsaydı bugün ona ne söylerdim memlekette güzel şeyler oluyor derdim. Memlekette anneler ağlamasın diyen Başbakanımız memleketin büyük bir sorununu çözüyor derdik” dedi.  (Mehmet Mikyas - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir