• DOLAR 32.722
  • EURO 35.432
  • ALTIN 2502.027
  • ...
Yaşlısı genciyle Bingöl'de Siyer Yarışması gerçekleştirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Siyer Yarışması Bingöl merkezde başta olmak üzere 3 ilçesi ile birlikte toplamda 12 merkezde büyük bir heyecanla gerçekleştirildi.

Siyer Yarışmasını, Peygamber Efendimizi yaşatmak ve tanıtmak için düzenlediklerini belirten Peygamber Sevdalıları Vakfı Bingöl temsilcisi Şefik Börü, sınavın gerçekleştirilmesinde katkısı olan herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Börü, "Bu yıl on birincisini gerçekleştirdiğimiz Siyer Yarışmasını bu yıl da tamamladık. Yarışma, Bingöl merkez, 3 ilçesi ve bazı köylerinde olmak üzere toplamda 12 merkezde gerçekleştirildi. Toplamda 4 bine yakın öğrencimiz yarışmaya katıldı. Onlar kadar biz de heyecanlıyız. Bu heyecanımız da Peygamber Efendimizi tanıtmaya, onu anlamaya ve anlatmaya çalışmamızdan kaynaklanıyor. Ayrıca yarışmayı gerçekleştirmemizde katkısı olan eğitimci, esnaf olmak üzere maddi ve manevi katkısı olan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz, Rabbim hepsinden razı olsun." dedi.

Börü, son olarak toplamda 4 bine yakın katılımcının olduğunu ve bu nedenle sevinçli olduklarını dile getirdi.

Siyer Yarışmasına giren çocuklar ve gençler ise amaçlarının, Hazreti Muhammed'i (Sallallahu Aleyhi Vesellem) daha yakından tanımak, öğrenmek ve yaşamak olduğunu dile getirdi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir